top of page

OUTDOOR LIVING SPACES

Organiseert u een feestje of zoekt u originele zitelementen voor een kunst -of muziekfestival? Onze eco-decoraties en totaalinrichtingen zorgen voor een unieke sfeer en garanderen exclusiviteit! Ons doel is om het exterieur en interieur te laten balanseren en om te vormen tot 1 geheel met unieke gerecycleerde materialen.
 

Door onze ervaring in het maken van podia, overdekkingen, afsluitingen en terrassen kunnen we instaan voor de totale opbouw van uw event.
 

Als afwerking gebruiken we zelfgemaakt meubilair in combinatie met planten en decoratieve elementen zodoende een organisch geheel te vormen. 

Opzoek naar meubilair om te huren of aan te kopen? Neem gerust een kijkje in onze catalogus.

We bieden een duurzame oplossing voor bedrijven en particulieren die zoeken naar een ecologisch verantwoorde totaalinrichting. Van pop-up bar, tentoonstelling tot electro festival, door op maat met gerecycleerde materialen te werken garanderen we telkens een unieke sfeer aangepast aan elk event. 

 

In samenspraak met de klant kunnen we zowel een concept creëren alsook instaan voor de opbouw en afwerking. We doen dit door de constructie op maat te plaatsen of bouwpakketten voor te bereiden voor de doe-het-zelver. De inrichting bestaat vervolgens uit een variatie aan meubilair alsook een mix van karaktervolle Eco-Deco elementen.

 

Informatie over onze meest populaire meubels en zitelementen is te vinden onder Producten. Al onze producten worden zelf ontworpen en zowel te huur als te koop aangeboden. Ons gamma wordt tevens gedurig aangepast en uitgebreid zodat we originaliteit en kwaliteit kunnen blijven verzekeren. 

 

ED5.jpg
Anchor 1
Anchor 2
ED6.jpg
bottom of page