top of page
_MG_0550.jpg

BIO ECOLOGISCHE BOUWAFWERKING

Wonen in een unieke, ecologische en duurzame woning? Dat is wat wij voor jou kunnen betekenen. Met onze persoonlijke aanpak ontwerpen en bouwen we exclusieve totaalconcepten met 100% bio-organische materialen. Door enkel eerlijke, natuurlijke producten te gebruiken verminderen we drastisch de impact van een woning in haar omgeving, terwijl we de levenskwaliteit van haar inwoners verhogen. 

Onze visie is om naar het authentieke ambacht terug te keren en u bij te staan in de talloze mogelijkheden van de ecologische bouw om zo uw droomhuis te realiseren. Enkele mogelijkheden in het opbouwen van een ecologisch verantwoorde woning zijn bijvoorbeeld een houtconstructie, geïsoleerd met stro, kalkhennep, houtwol, kokosvezel of cellulose. Dan volgt de bezetting met leem, traskalk, kalkpleister of glanspleister.
 

Vloeren worden vaak gekozen uit stampleem, hout, steen of Argiofloor®.
Als afwerking staan we zelf in voor onze schrijnwerken.

Al het meubilair vast of los wordt in samenspraak met de klant ontworpen en op maat afgeleverd in de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken.
 

Verder kunnen de carport, pool house, omheining, speeltuin of tuinhuis in dezelfde materialen geplaatst worden om het organisch geheel verder te accentueren. Voor alle grootschalige projecten werken we samen met onze partners architecten en onderaannemers om aan alle wettelijke eisen te voldoen en de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

_MG_0506.jpg
bottom of page